×
Material realizat cu sprijinul financiar al Granturilor Norvegiene 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.

Centrul comunitar

proiectul Centrului Comunitar Multifuncțional
 
 
Centrul Comunitar Multifuncțional - finalizat
 
 
   După un efort susținut și constant s-au finalizat lucrările de execuție - Construire Centru Comunitar Multifunctional, cel mai important proiect social al UAT COMUNA BAIA . Acesta a fost realizat in cadrul programului de "DEZVOLTARE LOCALĂ REDUCEREA SĂRĂCIEI ȘI CRESTEREA INCLUZIUNII ROMILOR" finantat cu Granturi Norvegiene prin implicarea Fondului Social de Dezvoltare Socială - operator de program și a UAT Comuna Baia-promotor proiect. Locația noului centru se află pe strada Republicii, nr.40, localitatea Baia, judetul Tulcea. În cele 4 cabinete medicale, 1 sală multifunctională, 4 sali de studiu, 1 sală de mese,1 sală de sport, 500 de benficiari care provin din medii vulnerabile vor beneficia de servicii sociale după cum urmează - servicii de asistenta medicală, servicii de sprijin pentru educatia timpurie,servicii de consiliere psihologică, de orientare vocatională, consiliere parentală, servicii de sprijin și consultantă pentru activități de antreprenoriat.
   Cu oameni, pentru oameni!
   >>> foto
20-10-2023
 
   Lucrările de construcție la Centru Comunitar Multifuncţional Baia se desfășoară în ritm alert și în luna august 2023. Cu pași repezi ne apropiem de final, se lucrează la interioare!
   >>> foto
07-08-2023
 
   Lucrările de construcție la Centru Comunitar Multifuncţional Baia se desfășoară în ritm alert și în luna mai 2023.
   >>> foto
31-05-2023
 
   După turnarea plăcii de egalizare, execuţie armare şi cofrare fundaţii, a urmat turnarea betonului şi decofrarea. În continuare se construiesc pereţii exteriori.
   >>> foto
20-02-2023
 
   Lucrările de construcție la Centrul Comunitar Multifuncțional continuă și pe parcursul lunii ianuarie astfel încât imobilul să fie dat în folosință în primăvara anului 2023
   >>> foto
10-01-2023
 
   Lucrările de construcție la Centrul Comunitar Multifuncțional sunt în plină desfășurare chiar dacă vremea nu e foarte prietenoasă. Stadiu construire Centru Comunitar Multifuncțional la data de 10-12-2022
   >>> foto
10-12-2022
 
   Stadiu construire Centru Comunitar Multifuncțional la data de 27-11-2022
   >>> foto
27-11-2022
 
   În această săptămână avem o veste bună, pe care o așteptam de ceva vreme: S-a făcut primul pas în începerea construirii "Centrului Comunitar Multifuncțional"
   >>> foto
16-11-2022